Waarom Flumen Mediation

Gepubliceerd op 25 september 2023 om 10:02

Naast interimmanager mag ik mezelf nu ook ‘MfN-registermediator’ noemen. Na een uitgebreide opleiding en verschillende toetsen ben ik er trots op dit kwaliteitskeurmerk te mogen voeren. Deze nieuwe activiteit past ook uitstekend bij mijn drijfveer om teams en organisaties te laten stromen. Soms zitten conflicten of sluimerende conflicten in de weg en weet je dat een oplossing nodig is. Je hebt het al een paar keer geprobeerd, zonder succes, of je weet niet echt goed hoe het gesprek aan te gaan. Ik kan daarbij helpen.  Mediation is bij uitstek een geschikt middel als je de relatie wilt behouden omdat je blijft samenwerken. Dus zeker ook in een zakelijke omgeving kan mediation erg goed werken.

 

Kenmerk van mediation is dat je samen naar blijvende oplossingen zoekt waarbij de mediator zich neutraal opstelt en er vooral is om jullie gesprek te faciliteren. Natuurlijk is het daarbij handig als de mediator kan aansluiten bij jullie taal en leefwereld. Gezien mijn achtergrond als manager, directeur en toezichthouder richt ik me daarom primair op arbeidsmediation, zakelijke mediation en mediation in de bestuurskamer. Dus, heb je het gevoel dat er een conflict sluimert of zitten conflicten in de weg, dan help ik jullie graag daarbij. Neem eens een kijkje op www.flumen-mediation.nl of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Zonder de conflicten kan alle energie weer daarheen stromen waar het heen moet stromen, de bedoeling van de organisatie. Flumen dus!